Olej pro studenou kuchyni s obsahem přirozených antioxidantů. Olej určený pro studenou kuchyni, do zeleninových nebo ovocných salátů. Vzhledem k množství nenasycených mastných kyselin je však vhodnější využít jej jako potravinový doplněk, než jako potravinový olej. Je bohatý na antioxidanty, vitamíny A, C a E. Fyzikální vlastnosti světle žlutá olejovitá kapalina téměř bez vůně Relativní hustota: při 20 °C cca 0,930 g/cm³ Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny - kyselina olejová (C18:1) cca 15 %, linolová (C18:2) cca 43 % a linolenová (C18:3) cca 35 %, jakož i další mastné kyseliny až do 5 %.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.